Scheiding en kinderen

Een vergeten groep binnen de (echt-)scheiding vormen vaak de kinderen. Maar uw kinderen scheiden wel mee en krijgen, al dan niet bewust, toch het nodige mee in een scheiding.

Bij Bertens Mediation en Echtscheidingspraktijk zijn wij van mening dat kinderen een zelfde zorg en aandacht verdienen binnen de scheiding als de ouders zelf.

Daarom bieden wij binnen onze echtscheidingsbegeleiding voor ieder kind een gratis kindgesprek aan. Dit gesprek vind plaats zonder de ouders met onze kindercoach. Een coach die speciaal toegelegd en opgeleid is in het wel en wee van kinderen, gevoel en aandachtspunten binnen een scheiding. Zij praat met hen in een, ongeveer 30 minuten durend, gesprekje met het kind (afgestemd op zijn/haar leeftijd). Het kind kan zich zodoende uiten en voelt zich betrokken en gehoord.

Bijzonderheden en/of wensen welke binnen dit gesprek naar voren komen worden, indien goedgekeurd door het kind, teruggekoppeld aan de mediator welke dit weer met u kortsluit. Zodoende kunnen we evt. problemen, emoties en aandachtspunten signaleren die voor u als ouders zeer waardevol kunnen zijn. Immers, we willen allemaal het beste voor onze kinderen. Bij Bertens Mediation en Echtscheidingsprakijk worden ze niet vergeten.

Online afspraak maken Contactgegevens

Persoonlijk advies

Samen met uw vaste contactpersoon spreekt u al uw financiƫle zaken door. Dit een is aangepast bericht.