Scheiden in de regio Breda en Etten-Leur

Scheiden vormt een ingrijpende keuze, waarbij de juiste begeleiding kan helpen dit in goede banen te leiden. Willen jullie uit elkaar en voorkomen dat de kinderen daar de dupe van zullen worden of vinden jullie het van belang om de echtscheiding zo netjes mogelijk af te handelen? We verzorgen mediation bij scheidingen in de regio Breda en Etten-Leur.

Desgewenst kunnen we u adviseren over de mogelijkheden in combinatie met een toevoeging of rechtsbijstand, zodat u mogelijk tegemoet gekomen kunt worden in de kosten. Zodra u uit elkaar gaat is het verstandig om dat zoveel mogelijk in goed overleg te doen, onafhankelijk van of er kinderen in het spel zijn. Dankzij mediation bij scheiden in Breda of Etten-Leur lukt het veelal beter om in ieder geval met elkaar in gesprek te blijven en samen te zoeken naar een duurzame en bestendige oplossing.

Toevoeging of rechtsbijstand

Gaat u scheiden in de regio Breda en Etten-Leur en zoekt u naar een tegemoetkoming in de kosten voor mediation? U kunt dan gebruik maken van een toevoeging of rechtsbijstand, uiteraard kunnen we u op voorhand aangeven wat er mogelijk is. Bij een echtscheiding komen kosten kijken, door dit onder begeleiding van een mediator in goede banen te laten leiden kiest u richting de toekomst voor de meest kostenefficiƫnte oplossing.

Kinderen en de scheiding

Is er sprake van kinderen en een scheiding? Mediation kan dan helpen een vechtscheiding te voorkomen. In plaats daarvan gaan jullie onder begeleiding van een ervaren mediator met elkaar aan tafel, om samen afspraken te maken met het oog op de kinderen. De mediator heeft niet tot doel om een echtscheiding af te wenden, maar probeert ervoor te zorgen dat jullie dusdanig uit elkaar kunnen dat de kinderen daar zo min mogelijk hinder van zullen ondervinden.

Kinderen en scheidingen vormen altijd een gevoelig punt. We hebben veel ervaring met dergelijke scheidingszaken en bieden daarom gratis het specifieke kindgesprek aan. Onze kindercoach gaat dan, zonder de ouders, in gesprek met het kind. Door goed naar hen te luisteren kan mediation vervolgens helpen bij de begeleiding van de echtscheiding.

Mediation bij een echtscheiding

Scheiden in de regio Breda en Etten-Leur en willen jullie dat beiden op een nette manier naar elkaar en mogelijk naar de kinderen toe afhandelen? Mediation voor een echtscheiding biedt dan uitkomst. We gaan graag in gesprek met zowel jullie als de kinderen, om er onder begeleiding voor te zorgen dat jullie onderling belangrijke afspraken kunnen maken over hoe de toekomst eruit zal zien.