Erkend mediator regio Breda / Etten-leur

Erkend mediator voor de regio Breda en Etten-Leur

De erkend mediator biedt de begeleiding waarbinnen u samen om tafel kunt om geschillen bespreekbaar te maken en samen naar een passende oplossing te zoeken. Onze erkende mediators hebben niet de doelstelling om u op welke manier dan ook bij elkaar te brengen, maar bieden de begeleiding die een oplossing mogelijk maakt waar beiden mee verder kunnen.

We zijn officieel en erkend Registermediator MFN (Mediatorsfederatie Nederland) en treden op als rechtbankmediator. Dat betekent dat we onafhankelijk en deskundig opereren, binnen ieder type conflict.

Onafhankelijke en deskundige mediator

We zijn een onafhankelijke en deskundige mediator in de regio Breda en Etten-Leur. We zorgen er als erkend mediator voor dat we het proces begeleiden, waarbinnen de verschillende partijen met elkaar om tafel kunnen om bespreekbaar te maken wat er aan de hand is. Door onder begeleiding van een mediator in gesprek te gaan lukt het om stappen te maken richting een oplossing die beiden past.

Als erkend mediator in Breda, Etten-Leur en omgeving zijn we vanzelfsprekend volledig onafhankelijk, zodat we deskundig te werk kunnen gaan. We zorgen ervoor dat jullie onderling tot een oplossing kunnen komen, om te voorkomen dat een rechtbank een beslissing over de situatie dient te nemen. De grotere mate van betrokkenheid leidt veelal tot meer duurzame oplossingen, waar beide partijen goed mee uit de voeten kunnen.

Mediator voor ieder type conflict

We zijn erkend mediator voor de regio Breda en Etten-Leur. Dit betekent dat we alle type conflicten kunnen begeleiden. is er sprake van geschillen binnen de familie, onenigheid bij erfkwesties, een burengeSchilt of een geschil tussen een werkgever en een werknemer? We hebben ervaring met veel van dergelijke situaties, waardoor we daar de juiste begeleiding voor kunnen bieden.

Erkende Registermediatior

Tijdens een vrijblijvende kennismaking vertellen we u graag meer wat we als Erkend Registermediator (MFN) voor u kunnen betekenen. Bovendien zijn we rechtbankmediator, wat betekent dat we u kunnen helpen een gang naar de rechter te voorkomen.

We zorgen er als erkend mediators in de regio Breda en Etten-Leur voor dat u de begeleiding ontvangt die het mogelijk maakt om in ieder geval weer samen in gesprek te gaan. Eventuele gemaakte afspraken leggen we op de daarvoor gangbare wijze vast, zodat u vervolgens een document in handen heeft op basis waarvan u beiden kunt rekenen op een duurzaam passende oplossing.